Jdi na obsah Jdi na menu
 


Borussia Dortmund - FC PORTO (EL)

16. 2. 2016

Dne 18.2.2016 což je čtvrtek se utkáme v rámci Evropské Ligy se skvělým týmem Německé Ligy Borussií Dortmund, zápas hoden Ligy Mistrů či finále Evropské Ligy nás čeká hned v prvním kole vyřazovací části.

První zápas hrajeme u nich od 19:00, zápas vysílá Nova Sport 2.
Ano, je to sezona v které se nám nedaří a ve skvěle rozehrané skupině LM jsme dokázaly vypadnout. Ovšem teď je tu Evropská Liga a zápas s Dortmundem který se může dost podobat minulému zápasu s Benficou, celý zápas pod tlakem,pod palbou, ale vynikající Casillas nakonec udržel naši těsnou výhru 2:1 a vrátil nás zpět do boje o titul.

Velkého bacha si budeme muset dávat na jejich nejlepšího střelce a horké zboží Aubameyanga, který nasázel v letošní sezoně neuvěřitelných 29. golů a v naši obraně které to skřípe by to mohl být problém, dalším problémem a smutnou novinkou je odchod našeho kapitána MAICONA, Maicon odchází na hostování do Brazílie konkrétně do Sao Paulu, hlavním důvodem je podle všeho to, že se dostal do křížku s trenérem i s vedením po jeho nepovedeném zápase s Aroucou kde zavinil gol a prohráli jsme tak 2:1.Odchází i když je mu to dost líto, momentálně ještě není jisté kdo převezme po něm kapitánskou pásku (možný nástupce Herrera který nás vedl v zápase s Benficou). K zápasu Dortmundu ale bude opět k dispozici stoper Marcano který vyléčil svůj problém se stehenním svalem.

Dalším na odchodu je hráč José Angel který by mohl zamířit do Dynama Záhřeb. Proti Benfice si připsal svůj první start za Porto teprve 19 letý stoper Chidozie který předvedl parádní výkon v nelehkém zápase.

Dortmund letos oproti minulé sezoně předvádí skvělou hru a je to znát i na výsledcích, v Evropské postoupily hladce z 2. místa za Krasnodarem a v lize se také drží na krásném 2. místě. Z posledních 5 zápasů v lize mají 4 výhry a 1 prohru. 

Každopádně je to zápas na úrovni LM či finále Evropské, nenechte si ujít tohle unikátní utkání a ve čtvrtek v 19:00 všichni zapnutý Nova Sport 2.
VAMOS DRAGOES!

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář